Què oferim?

Empreses

Al centx100laietà estarem encantats de rebret a les instal.lacions del Club Esportiu Laietà. Un oasis al cor del barri de les Corts de Barcelona.
Reuneix la calma i les equipacions necessàries per treballar, compartir esport amb els teus i degustar la nostra gastronomia amb diferents propostes culinaries en perfecte armonia, oferint així una proposta integral. Un espai exclusiu i perfecte per celebrar els teus esdeveniments corporatius, la teva reunió d’empresa o el teu team building.

Celebracions i Esdeveniments

Ser el restaurant del Club Esportiu Laietà ens brinda l’oportunitat d’oferir qualsevol tipus d’esdeveniment o celebració feta segons proposta. El nostre equip de professionals et farà sentir com a casa.

Et convidem a celebrar el teu esdeveniment a les nostres instal.lacions.

Batejos, Comunions i Bodes

Et convidem a celebrar un dels vostres dies més especials acompanyats de la nostra família en un lloc privilegiat al cor de Barcelona amb una acorada proposta gastronòmica, ajustada i pensada a les vostres necessitats.
Les nostres instal.lacions tant interiors com exteriors han estat disenyades per gaudir de qualsevol celebració oferint sempre una cuina selecta a tots els nostres comensals. Deixa ́t sorprendre per la màgia del centx100laietà.

Dinars i Sopars de grup

Dinar o sopar al centx100laietà és possible gràcies als nostres espais envoltats d’esport i natura. Sortim de l’ordinari per endinsar-nos a la gran proposta gastronòmica que t’oferim al cor de Barcelona. Esport i natura fan d’aquest restaurant un espai màgic de pau i tranquilitat que no et deixarà indiferent.

Tour virtual

Explica’ns la teva idea, t'ajudarem a organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment o celebració

Leave this field blank